ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

   Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα υπάρχουν τις ημέρες του Φεστιβάλ και θα ξεκινούν κάθε ημέρα από τις 10 έως και τις 14/8/2012 και τις ώρες 13:00 μ.μ. έως τις 18:00μ.μ. επιγραμματικά θα είναι οι εξής:

1. Πεζοπορία
2. Αγώνες με ποδήλατα βουνού (ενοικίαση ποδηλάτων)
3. Επίδειξη δεξιοτεχνίας με άλογα (ενοικίαση αλόγων)
4. Εναέριο πέρασμα
5. Σκοποβολή
6. Ομαδικά παιχνίδια
7. Επίδειξη Tai Chi (Μαθήματα Tai Chi)
8. Fun διαγωνισμοί
9. Capoeira (Σεμινάρια & Επιδείξεις)

   Συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις θα πρέπει να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι στην Steps4Action και στο τηλ. 6944722933 καθώς και στο steps4action@gmail.comΠεζοπορία

   Με ορμητήριο το Παλιό Ελατοχώρι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι την κορυφή των Πιερίων, τον Αρβανίτη, μέσα σε δάση οξιάς, καστανιάς, βελανιδιάς που προσφέρουν ατέλειωτη δροσιά, να κάνουμε μπάνιο σε καταρράχτες με έμπειρους οδηγούς και με μόνα εφόδια το κέφι και την όρεξη για περπάτημα!

Αγώνες με ποδήλατα βουνού
  1. Αγώνας ταχύτητας ποδηλάτων σιρκουί Παλιό - Νέο Ελατοχώρι (Ασφάλτινη διαδρομή)
  2. Αγώνας βουνού 27χλμ. Παλιό Ελατοχώρι – Χιονοδρομικό Κέντρο – Ελατοχώρι (μικτή διαδρομή χώμα-άσφαλτος) 

Επίδειξη δεξιοτεχνίας με άλογα
   Επίδειξη δεξιοτεχνίας από έμπειρους αναβάτες σε ειδικό χώρο και ενοικίαση αλόγων για βόλτες σε στίβο ή μέσα στο δάσος. Θα γίνουν επίσης και αγώνες κούρσας και αντοχής


Εναέριο πέρασμα (Fly-Fox) 
  Ελάτε να πετάξετε κρεμασμένοι από τα συρματόσχοινά μας πάνω από ποτάμια και βάθρες, κάτω από την επίβλεψη και την ασφάλεια των εκπαιδευτών!!! Μοναδική εμπειρία με την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει στα ύψη!

  Σκοποβολή 
   Ένα παιχνίδι με δράση, δεξιοτεχνία, ταχύτητα και συναγωνισμό με όπλα air-soft σε στόχους κρυμμένους μέσα στο δάσος και με ένα χρονόμετρο να σε κυνηγάει. 

Ομαδικά παιχνίδια
   Παλιά και νέα παιχνίδια με πνεύμα ομαδικό θα σας θυμίσουν ότι είσαστε ακόμα παιδιά. 

Tai Chi
   Επίδειξη μιας παλιάς κινέζικης τεχνικής για ευεξία, ηρεμία, αυτογνωσία και χαλάρωση από κορυφαίο δάσκαλο και την ομάδα του. Ακολουθούν μαθήματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Fun διαγωνισμοί
   Πρωτότυποι, έξυπνοι και διασκεδαστικοί διαγωνισμοί με πολύ κέφι και γέλιο θα σας αποδείξουν ότι έχετε ικανότητες που δεν ξέρατε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου